Pikonlinnantie 240
36280 Kangasala
050 306 8457

Kevään MINDFUL-YIN & TRIGGER keskiviikot
79€
Keskiviikkoisin klo 18 - 19.15
Keskiviikkoisin 4.4.-16.5.2018 Huom! Tuntia ei ole ke 18.4.
-
Yhdistämme pitkiin, rauhallisiin ja syvävenyttäviin yin-joogan asanoihin erilaisia mindfulness-harjoituksia – harjoittelemme läsnäoloa hetkessä, erityisesti stressinhallintaa. Lisäksi lievitämme kehon kireyksiä trigger-pallohieronnalla.
Tule poistamaan kehosi kireyksiä ja jännitystiloja sekä rentoutumaan! Tunnin jälkeen olosi on taatusti rentoutunut ja kehosi energia virtaa vapaana.
Hinta sisältää matto-, triggerpallo- ja vilttivuokran.
Ei vaadi mitään ennakkotaitoja. Ei sovi raskaana oleville.
-
Voit ilmoittautua linkin kautta tai sitten varata paikkasi suoraan maksamalla osallistumismaksun (laita silloin nimesi ja spostiosoitteesi viestikenttään). Pankkiyhteys FI 9449 2400 1044 5570 / OmaSp
-
Ilmoittautuminen

 

 

Kertamaksulla tunneille sekä tutustumis- ja korvaustunnit
Kertamaksu 15 euroa
Nyt mahdollista osallistua myös yksittäisille jooga- ja kehonhuoltotunneille kertamaksulla. Lisäksi tulossa kaikille avoimia tutustumistunteja sekä kurssilaisille korvaustunteja Pikonlinnassa kevätkaudella 2018.
-
KERTAMAKSULLA TUNNEILLE. Voit osallistua yksittäiselle maanantain tai keskiviikon tunnille (viikosta kolme alkaen) maksamalla 15 euron osallistumismaksun sekä ilmoittamalla tulostasi ennakkoon järjestäjälle. Voit osallistua useammallekin tunnille kertamaksulla. Kertamaksulla osallistuminen edellyttää, että tunnilla on tilaa.
-
TUTUSTUMIS- JA KORVAUSTUNNIT. Kaikille avoimia kokeilu- ja korvaustunteja järjestetään Pikonlinnassa kevään kurssiperiodien aikana vaihtelevasti eri päivinä. Näille tunneille voit tulla korvaamaan, minkä tahansa joogakurssin aikana syntyneitä poissaoloja kuuden (6) kuukauden ajan poissaolon syntymisestä. Nämä kokeilu- ja korvaustunnit ovat kaikille avoimia eli niihin voi tulla kuka tahansa tutustumaan eri joogatyyleihin tai erityyppisiin kehon- ja mielenhuoltokeinoihin.

Korvaajille tunnit ovat luonnollisesti maksuttomia. Kokeilutunnin hinta on ei-korvaajille on 15€. Tunnit ovat sisällöiltään kaikille sopivia.

-

Korvaus- ja kokeilutunneille tulee ilmoittautua erikseen. Korvaus- ja kokeilutuntien ajankohdista ilmoitetaan täällä ja Woima Wellnessin Fb-sivulla.

-
Hinta sisältää matto-, triggerpallo- ja vilttivuokran.
Ei vaadi mitään ennakkotaitoja. Ei sovi raskaana oleville.
-
Ilmoittautuminen

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä kursseista:

 

Miten varmistan paikkani kurssilla?

Varmistat osallistumisesi kurssille maksamalla kurssimaksun ilmoittautumisesi yhteydessä Pankkiyhteys FI 9449 2400 1044 5570 / OmaSp. Kirjoitathan viestikenttään nimesi sekä sähköpostiosoitteesi (tai sitten ilmoittautumisen yhteydessä saamasi viitenumeron). Kurssi alkaa, jos ryhmään tulee 6 ilmoittautumista. Paikat täytetään siinä järjestyksessä kun osallistumismaksu näkyy järjestäjän tilillä.
-

Voinko perua kurssi-ilmoittautumiseni?

 
Ilmoittautuminen on sitova – kurssimaksua ei palauteta. Kurssimaksu palautetaan ainoastaan lääkärintodistusta vastaan.
-

Jos en pääse osallistumaan jollekin tunnille, voiko ystäväni tulla minun tilalleni tunnille?

Jos et pääse osallistumaan jollekin tunnille tai joudut jättämään kurssin kesken, ystäväsi tai perheenjäsenesi voi tulla sinun tilallesi ilman lisämaksua ja erillistä ilmoitusta.
-

Jos en pääse osallistumaan kaikille kurssin kerroille, voinko korvata ne?

Kaikille avoimia kokeilu- ja korvaustunteja järjestetään Pikonlinnassa kurssiperiodien aikana vaihtelevasti eri päivinä. Näille tunneille voit tulla korvaamaan, minkä tahansa joogakurssin aikana syntyneitä poissaoloja kuuden (6) kuukauden ajan poissaolon syntymisestä. Nämä kokeilu- ja korvaustunnit ovat kaikille avoimia eli niihin voi tulla kuka tahansa tutustumaan eri joogatyyleihin tai erityyppisiin kehon- ja mielenhuoltokeinoihin. Korvaajille tunnit ovat luonnollisesti maksuttomia. Kokeilutunnin hinta on ei-korvaajille on 15€. Tunnit ovat sisällöiltään kaikille sopivia. Kaikki joogatunnit pidetään Pikonlinnassa. Korvaus- ja kokeilutunneille tulee ilmoittautua erikseen. Korvaus- ja kokeilutuntien ajankohdista ilmoitetaan täällä ja Woima Wellnessin Fb-sivulla.
Mahdollista on myös saada poissaolokerrasta hyvitystä 15€/kerta Pikonlinnassa järjestettävien workshopien osallistumismaksusta.
Huomioithan myös, jos et pääse osallistumaan jollekin tunnille tai joudut jättämään kurssin kesken, ystäväsi tai perheenjäsenesi voi tulla sinun tilallesi ilman lisämaksua ja erillistä ilmoitusta.
-

Mitä jos kurssi ei toteudukaan tai jos joku tunti joudutaan peruuttamaan?

Jos kurssi ei toteudu järjestäjästä johtuvasta syystä (esim. vähimmäisosallistujamäärä ei täyty), täysi kurssihinta palautetaan osallistujille. Jos järjestäjästä johtuvasta syystä joku kurssikerta joudutaan peruuttamaan, järjestetään korvaava tunti myöhempänä ajankohtana tai osallistuja on halutessaan oikeutettu myös saamaan kyseistä tuntia koskevan laskennallisen ohjaustuntihinnan takaisin.

-
-

Pidäthän huolen, että oma vakuutusturvasi on kunnossa!

Ilmoittautuminen