Pikonlinnantie 240
36280 Kangasala
050 306 8457

 

Hetki itsellesi - superpitkä, rauhoittava slow flow -joogatunti
Keskiviikkona 20.12. klo 18.00-20.00 (loppuunmyyty!).
Lisätunti tiistaina 19.12. klo 18.00-20.00 (loppuunmyyty!)
-

Paikka: Pikonlinnan vanhan sairaalan liikuntasali (käynti päävesta). Pikonlinnantie 240. Runsaasti ilmaisia parkkipaikkoja!”]

-

Kaksi osallistujaa alehintaan yhteensä 22€. Hinta yksittäin 15€. Kannattaa siis ottaa ystävä, perheenjäsen tai työkaveri mukaan! Hinta sisältää mattovuokran.
Ei vaadi mitään ennakkotaitoja. Ei sovi raskaana oleville.
-

Ilmoittautuminen

 

 

MINDFUL-YIN & TRIGGER -kurssi
129€
Maanantaisin klo 18 - 19.15
Alkaen 8.1.2018. Kesto viikot 2-12 eli 11 viikkoa (myös hiihtolomalla).
-
Yhdistämme pitkiin, rauhallisiin ja syvävenyttäviin yin-joogan asanoihin erilaisia mindfulness-harjoituksia – harjoittelemme läsnäoloa hetkessä, erityisesti stressinhallintaa. Lisäksi lievitämme kehon kireyksiä trigger-pallohieronnalla.
Tule poistamaan kehosi kireyksiä ja jännitystiloja sekä rentoutumaan! Tunnin jälkeen olosi on taatusti rentoutunut ja kehosi energia virtaa vapaana.
Hinta sisältää matto-, triggerpallo- ja vilttivuokran.
Ei vaadi mitään ennakkotaitoja. Ei sovi raskaana oleville.
-
Ilmoittautuminen

SLOW FLOW -JOOGA -kurssi
129€
Keskiviikkoisin klo 14.45 - 16.00 tai 18:00 - 19.15
Alkaen 10.1.2018. Kesto viikot 2-12 eli 11 viikkoa (myös hiihtolomalla).
Valitse joko iltapäivän tai illan tunti.
-
Kehon kireyksien avaamista lempeillä slow flow -joogan liikkeillä oman hengityksen tahtiin. Virtaavaa liikettä, rauhoittumista, läsnäoloa. Keskitymme erityisesti lantion, selän ja hartiarenkaan seudun kireyksiin.
Tule nauttimaan liikkeestä ja antamaan myös mielesi levätä. Jokaisen tunnin päättää ihana rentoutushetki. Jokaisella tunnilla on myös oma teemansa.
Hinta sisältää matto-, triggerpallo- ja vilttivuokran.
Ei vaadi mitään ennakkotaitoja. Ei sovi raskaana oleville.
-
Ilmoittautuminen

KEHON JA MIELEN HUOLTOA -yhdistelmäkurssi
219€
Ma klo 18.00 & ke klo 14.45 tai klo 18.00
Alkaen 8.1.2018. Kesto viikot 2-12 eli 22 kertaa (myös hiihtolomalla).
-
Kehon ja mielen huoltoa yhdistelmäkurssi sisältää:

MindfulYin & Trigger -tunnit maanantaisin klo 18.00 ja Slow Flow -jooga -tunnit keskiviikkoisin joko klo 14.45 tai klo 18.00

-
Hinta sisältää matto-, triggerpallo- ja vilttivuokran.
Ei vaadi mitään ennakkotaitoja. Ei sovi raskaana oleville.
-
Ilmoittautuminen

Tutustumis- ja korvaustunnit
Kevään 2018 aikataulu tulossa
Kaikille avoimet tutustumis- ja korvaustunnit Pikonlinnassa.
-
Kaikille avoimia kokeilu- ja korvaustunteja järjestetään Pikonlinnassa kurssiperiodien aikana vaihtelevasti eri päivinä. Näille tunneille voit tulla korvaamaan, minkä tahansa joogakurssin aikana syntyneitä poissaoloja kuuden (6) kuukauden ajan poissaolon syntymisestä. Nämä kokeilu- ja korvaustunnit ovat kaikille avoimia eli niihin voi tulla kuka tahansa tutustumaan eri joogatyyleihin tai erityyppisiin kehon- ja mielenhuoltokeinoihin.

Korvaajille tunnit ovat luonnollisesti maksuttomia. Kokeilutunnin hinta on ei-korvaajille on 15€. Tunnit ovat sisällöiltään kaikille sopivia.

-

Korvaus- ja kokeilutunneille tulee ilmoittautua erikseen. Korvaus- ja kokeilutuntien ajankohdista ilmoitetaan täällä ja Woima Wellnessin Fb-sivulla.

-
Hinta sisältää matto-, triggerpallo- ja vilttivuokran.
Ei vaadi mitään ennakkotaitoja. Ei sovi raskaana oleville.
-
Ilmoittautuminen

Usein kysyttyjä kysymyksiä kursseista:

Miten varmistan paikkani kurssilla?

Varmistat osallistumisesi kurssille maksamalla kurssimaksun ilmoittautumisesi yhteydessä. Kurssi alkaa, jos ryhmään tulee 6 ilmoittautumista.
-
-

Voinko perua kurssi-ilmoittautumiseni?

 
Ilmoittautuminen on sitova – kurssimaksua ei palauteta. Kurssimaksu palautetaan ainoastaan lääkärintodistusta vastaan.
-
-

Jos en pääse osallistumaan jollekin tunnille, voiko ystäväni tulla minun tilalleni tunnille?

Jos et pääse osallistumaan jollekin tunnille tai joudut jättämään kurssin kesken, ystäväsi tai perheenjäsenesi voi tulla sinun tilallesi ilman lisämaksua ja erillistä ilmoitusta.
-
-

Jos en pääse osallistumaan kaikille kurssin kerroille, voinko korvata ne?

Kaikille avoimia kokeilu- ja korvaustunteja järjestetään Pikonlinnassa kurssiperiodien aikana vaihtelevasti eri päivinä. Näille tunneille voit tulla korvaamaan, minkä tahansa joogakurssin aikana syntyneitä poissaoloja kuuden (6) kuukauden ajan poissaolon syntymisestä. Nämä kokeilu- ja korvaustunnit ovat kaikille avoimia eli niihin voi tulla kuka tahansa tutustumaan eri joogatyyleihin tai erityyppisiin kehon- ja mielenhuoltokeinoihin. Korvaajille tunnit ovat luonnollisesti maksuttomia. Kokeilutunnin hinta on ei-korvaajille on 15€. Tunnit ovat sisällöiltään kaikille sopivia. Kaikki joogatunnit pidetään Pikonlinnassa. Korvaus- ja kokeilutunneille tulee ilmoittautua erikseen. Korvaus- ja kokeilutuntien ajankohdista ilmoitetaan täällä ja Woima Wellnessin Fb-sivulla.
Huomioithan myös, jos et pääse osallistumaan jollekin tunnille tai joudut jättämään kurssin kesken, ystäväsi tai perheenjäsenesi voi tulla sinun tilallesi ilman lisämaksua ja erillistä ilmoitusta.
-
-

Mitä jos kurssi ei toteudukaan tai jos joku tunti joudutaan peruuttamaan?

Jos kurssi ei toteudu järjestäjästä johtuvasta syystä (esim. vähimmäisosallistujamäärä ei täyty), täysi kurssihinta palautetaan osallistujille. Jos järjestäjästä johtuvasta syystä joku kurssikerta joudutaan peruuttamaan, järjestetään korvaava tunti myöhempänä ajankohtana tai osallistuja on halutessaan oikeutettu myös saamaan kyseistä tuntia koskevan laskennallisen ohjaustuntihinnan takaisin.

-
-

 

Ilmoittautuminen

 
Pidäthän huolen, että oma vakuutusturvasi on kunnossa!